Een hoes voor tuinset, op maat gemaakt!

Je tuinset trotseert het hele jaar het onstuimige,  Nederlandse weer. Echter, zodra het weer het ook maar een beetje toelaat wil je natuurlijk graag direct gebruik maken van jouw favoriete tuinset. Om te voorkomen dat je eerst zorgvuldig je tuinset moet schoonmaken voordat je er gebruik van kunt maken heeft Tuinmeubel-centrum.nl op maat gemaakte hoezen.

Het materiaal

De op maat gemaakte hoes voor tuinset word door ons gemaakt van het elastisch materiaal protecta plus.

Met zijn speciale coating zorgt deze hoes voor een waterafstotende, maar wel ademende bescherming. De hoes is brandvertragend, duurzaam, vocht afstotend, maar toch ademend. Waardoor de kans op schimmel op uw tuinset bijna nihil is.

hoes voor tuinset

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De beschermhoes kunnen wij u aanbieden in verschillende kleuren; beige, antraciet en army-groen. Hier zit géén prijsverschil in, dus kies welke het beste staat bij uw tuin!

Op maat gemaakte hoes voor tuinset

Een hoes voor uw tuinset moet precies goed passen. Alleen zo kan er geen vuil of vocht bij uw tuinmeubel. Daarom maken wij de hoes voor uw tuinmeubel in ons eigen atelier. Heeft u uw tuinset bij ons gekocht? Dan kunt u direct uw prijs aanvragen. Heeft u al een tuinset? Stuur ons dan een mail met de exacte afmetingen! Deze hoes is ook geschikt voor andere toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw barbecue of parasol!

hoes voor bbq

Heeft u na het lezen van dit artikel over onze hoes voor tuinset nog vragen? Wij staan u graag te woord over ons, onze artikelen, onze garantie en manier van leveren. Niem hiervoor contact met ons op via het contactformulier!